Metaalwerken

Op het gebied van metaalwerken is Antraco erg divers, zo kunt u bij ons terecht voor een compleet sierhekwerk of maatwerk RVS deurgrepen maar ook voor een klein muurbeugeltje of een rvs brievenbus paal bent u bij ons aan het juiste adres.
Bij ons kunt u een complete opdracht neerleggen inclusief tekenwerk maar ook het verzinken, poedercoaten of stralen behoort tot de mogelijkheden. Komt u er even niet meer uit dan denken wij in het voor traject met u mee en adviseren u waar nodig met bijvoorbeeld de materiaal keuze of het soort afwerking. Wij nemen alle zorgen bij u uit handen en leveren een compleet product comform opdracht!

Bent u particulier die aan het verbouwen is of een groot bouwbedrijf met 50 mensen in dienst dat maakt voor ons niets uit, wij streven ernaar om een goed product af te leveren bij een tevreden klant!

 

Rondom huis

Voor de klusser die in en rondom huis aan het bouwen/verbouwen is heeft Antraco de oplossing voor alle voorkomende metaalwerken. Wij kunnen voor u alles verzorgen van afwerkkap tot hekwerk. Doordat we zelf beschikken over diverse machines en apparatuur kunnen wij werken voor nette prijzen.

Safety
Praktisch
Afwerking

 

Montage service
Desgewenst komen wij de producten inmeten en monteren zodat u hier zelf geen zorgenover heeft.
Voor meer informatie of een prijsaanvraag neem snel contact met ons op.

RVS trapleuning & terras/balkon afscheiding
Antraco adviseert en monteerd de RVS railing systemen van Q-railing. Deze railingen, van uiterst hoge kwaliteit, kunnen geplaatst worden op vele plaatsen in en rondom uw huis tegen betaalbareprijzen! De mogelijkheden zijn eindeloos, rond, vierkant, rechthoekig, gebogen, met glas, met LED verlichting enz.... Graag komen we bij u langs om u bekend te maken met het volledige assortiment! Maak snel een afspraak!